Køb marker

Haver

Der findes næste lige så mange haver som der findes huse, og mange haver har noget helt unikt. Det kan være at der er anrettet en kæmpe køkkenhave og at der er lavet plads til mindre dyrehold som høns, kaniner og bier.

Med en stor køkkenhave og de 3 forskellige dyr, er det muligt at blive meget selvforsynende. En stor køkkenhave vil kunne producere grønt nok til en hel familie, mens hønsene giver æg, og når de bliver gamle kan der koges suppe på dem. Kaninerne kan producere masser af kød på meget lidt plads.

Har man så også lidt forskellige frugttræer og frugtbuske, vil det være muligt at være meget selvforsynende med sin have. Du finder inspiration til selvforsyning på Den Selvforsynende Have, hvor du også kan finde videre til andre sider på internettet om selvforsyning.

Du kan også læse om andre haver på internettet. Det kan være at du skal kigge forbi begynder-haven.dk hvor du kan læse om haven, planter og belægning. Du kan også se haven som kaldes for Abels Haver. Skal det være meget specifikt omkring et mindre emne i haven, kan du kigge på Bælgfrugter.

Skal det være lidt større kan du kigge på haveselskabets side.