Køb marker

Maskinudlejning

Ved arbejde med større anlæg i haven kan det være en fantastisk god idé at leje forskellige maskiner som kan hjælpe til med arbejdet. Med skovl og trillebør kan det både blive meget hårdt og komme til at tage meget lang tid hvis der skal graves meget jord.

Heldigvis er det blevet nemt at leje maskiner. Du kan flere steder på nettet bestille maskinudlejning, enten med levering eller til afhentning.

Har du ikke mulighed for selv at transportere maskinerne hjem, kan du ofte leje en større trailer (maskintransporter) sammen med maskinerne, hvilket ofte er billigere end at bestille leje af maskinerne med levering.

Oftest er det erhverv som vælger at få leveret, da det hurtigt kan blive dyrt at have ansatte til at køre frem og tilbage med udlejningsmaskinerne, hvorimod private oftest vælger at spare pengene på levering af de lejede maskiner.

Af gode maskiner til brug i haven er eksempelvis


Skal du eksempelvis anlægge en ny indkørsel kan du også leje en fliselæggemaskine så du ikke behøver at slæbe rundt med de tunge fliser, men i stedet kan du overlade det hårde arbejde til den lejede maskine.